? مواد لازم :
خربزه : 1 عدد
خامه : 400 گرم
خاک قند : 6 قاشق سوپخوري
گردو : 1 فنجان
سيب : 1 فنجان
انگور : 0.5 فنجان
وانيل : 0.5 قاشق مربا خوري
آناناس کنسرو شيرين : 1 فنجان
? طرزتهيه:
ابتدا انگوري را که دانه هاي ريز سفيد و قرمز دارد دانه کرده، گردوي تازه را پوست گرفته، سيب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و براي اين دسر از خربزه درشت که در حدود 3 تا 4 کيلو وزن دارد و کاملاً شيرين و بدون لک است استفاده ميکنيم.
خامه را با خامه قند و نصف قاشق چاي خوري وانيل مخلوط ميکنيم ميزنيم تا فرم بگيرد خربزه را ميشوئيم و پوست ميکنيم به حدي که سفتي پوست به کلي گرفته شود نصف خامه را کنار ميگذاريم گردو و سيب و آناناس را با نصف خامه مخلوط ميکنيم. خربوزه را به شکل زنبيل درست مينمائيم يعني مقداري از روي خربزه را به پهناي 2 تا 3 انگشت جدا ميکنيم دو طرف آن را به قدري که نصف خربزه باقي بماند خالي مينمائيم تخمهاي خربزه و ليزي داخل خربوزه را بيرون ميآوريم و داخل آن را با خامه و ميوه که مخلوط شده پر ميکنيم قطعاتي که از دو طرف خربزه برداشتهايم به شکل لوزي ميبريم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبي قرار ميدهيم و قطعات لوزي خربزه را دور ميچنيم و خامه ساده را نصف ميکنيم نصف آن را با رنگ مخصوص شيريني يا کمي ژله رنگي قرمز مخلوط مينمائيم خامه ساده و رنگي را در دو قيف ميريزيم و روي خربزه و دسته آن را تزيين ميکنيم و مقداري خامه روي قطعات اطراف خربزه ميريزيم و با دانههاي انگور دسته و اطراف خربزه را زينت ميدهيم.
منبع: www.vista.ir