جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوسيس پنيردار با پوره سيب‌زميني
-(1 Body) 
سوسيس پنيردار با پوره سيب‌زميني
Visitor 622
Category: دنياي فن آوري
بيشتر ما وقتي زمان براي پخت غذا کم مي‌آوريم، دست به دامان سوسيس، کالباس و تخم‌مرغ مي‌شويم
و سعي مي‌کنيم با استفاده از اين مواد، غذايي به اصطلاح حاضري درست کنيم. اين موضوع ديگر ارتباطي به آقايان و خانم‌ها ندارد. با وجود اين، اگر شما آقاي خانه امشب تنها هستيد يا اگر در زندگي مجردي‌تان از خوردن انواع و اقسام نيمروها و املت‌ها يا سوسيس تخم‌مرغ و سيب‌زميني سرخ کرده خسته شده‌ايد و هوس خوردن غذايي جديد و سريع( از اين نوع) را کرده‌ايد ولي باز هم طبق معمول در يخچال شما – به ويژه شما افراد مجرد – چيز خاصي به جز سوسيس پيدا نمي‌شود، امشب با سوسيس و چند ماده ديگر از جمله همان سيب‌زميني، خوراک متفاوتي را امتحان کنيد؛ البته اگر سوسيس از نوع پنيردار باشد که بسيار خوشمزه‌تر خواهد شد.

? مواد لازم براي 3 نفر:
 

- 450 گرم سيب‌زميني
- 50 گرم يا 4 قاشق سوپ‌خوري کره
- 2 حبه سير
- 350 گرم سوسيس پنيردار
- 2 قاشق سوپ‌خوري روغن مايع مخصوص سرخ‌کردني
- يک عدد پياز حلقه‌حلقه شده
- نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
- نوک قاشق چاي‌خوري جوزهندي رنده شده (در صورت دلخواه)

? طرزتهيه:
 

1) قابلمه‌اي متوسط آماده کنيد و مقداري آب و کمي نمک در آن بريزيد و سيب‌زميني‌ها را در آن بپزيد. براي پخت سيب‌زميني معمولا 20 دقيقه تا نيم‌ساعت زمان کافي است. در اين فاصله زماني سيرها را پوست کنده و ريز خرد کنيد. پياز را نيز پوست بکنيد و به صورت حلقه‌حلقه ببريد.
2) از طرفي ديگر تابه کوچکي نيز آماده کنيد و يک قاشق سوپ‌خوري کره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس سير خرد شده را به آن اضافه کنيد و کمي حرارت دهيد.
3)سيب‌زميني‌ها را پوست بکنيد و به صورت 4قاچ ببريد. باقيمانده کره را به همراه سير سرخ شده، جوزهندي و نمک و فلفل به سيب‌زميني اضافه کنيد. سپس مخلوط سيب‌زميني را با گوشتکوب بکوبيد تا به صورت پوره در آيد.
4) از طرفي ديگر روغن مايع را در تابه‌اي بريزيد و سوسيس‌ها را – که به صورت حلقه‌حلقه خرد کرده بوديد – در روغن تفت دهيد.
بعد از گذشت 3 تا 4 دقيقه، پيازهاي حلقه‌حلقه شده را به سوسيس‌هاي در حال سرخ شدن اضافه و همراه آنها سرخ کنيد. براي اين کار 12 تا 15دقيقه زمان لازم است.
5) حالا سوسيس‌ها را به همراه پياز داغ حلقه‌اي در ظرف مورد نظر بريزيد و پوره را در کنار آن بريزيد و نوش جان کنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image