بيشتر ما وقتي زمان براي پخت غذا کم ميآوريم، دست به دامان سوسيس، کالباس و تخممرغ ميشويم
و سعي ميکنيم با استفاده از اين مواد، غذايي به اصطلاح حاضري درست کنيم. اين موضوع ديگر ارتباطي به آقايان و خانمها ندارد. با وجود اين، اگر شما آقاي خانه امشب تنها هستيد يا اگر در زندگي مجرديتان از خوردن انواع و اقسام نيمروها و املتها يا سوسيس تخممرغ و سيبزميني سرخ کرده خسته شدهايد و هوس خوردن غذايي جديد و سريع( از اين نوع) را کردهايد ولي باز هم طبق معمول در يخچال شما – به ويژه شما افراد مجرد – چيز خاصي به جز سوسيس پيدا نميشود، امشب با سوسيس و چند ماده ديگر از جمله همان سيبزميني، خوراک متفاوتي را امتحان کنيد؛ البته اگر سوسيس از نوع پنيردار باشد که بسيار خوشمزهتر خواهد شد.
? مواد لازم براي 3 نفر:
- 450 گرم سيبزميني
- 50 گرم يا 4 قاشق سوپخوري کره
- 2 حبه سير
- 350 گرم سوسيس پنيردار
- 2 قاشق سوپخوري روغن مايع مخصوص سرخکردني
- يک عدد پياز حلقهحلقه شده
- نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
- نوک قاشق چايخوري جوزهندي رنده شده (در صورت دلخواه)
? طرزتهيه:
1) قابلمهاي متوسط آماده کنيد و مقداري آب و کمي نمک در آن بريزيد و سيبزمينيها را در آن بپزيد. براي پخت سيبزميني معمولا 20 دقيقه تا نيمساعت زمان کافي است. در اين فاصله زماني سيرها را پوست کنده و ريز خرد کنيد. پياز را نيز پوست بکنيد و به صورت حلقهحلقه ببريد.
2) از طرفي ديگر تابه کوچکي نيز آماده کنيد و يک قاشق سوپخوري کره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس سير خرد شده را به آن اضافه کنيد و کمي حرارت دهيد.
3)سيبزمينيها را پوست بکنيد و به صورت 4قاچ ببريد. باقيمانده کره را به همراه سير سرخ شده، جوزهندي و نمک و فلفل به سيبزميني اضافه کنيد. سپس مخلوط سيبزميني را با گوشتکوب بکوبيد تا به صورت پوره در آيد.
4) از طرفي ديگر روغن مايع را در تابهاي بريزيد و سوسيسها را – که به صورت حلقهحلقه خرد کرده بوديد – در روغن تفت دهيد.
بعد از گذشت 3 تا 4 دقيقه، پيازهاي حلقهحلقه شده را به سوسيسهاي در حال سرخ شدن اضافه و همراه آنها سرخ کنيد. براي اين کار 12 تا 15دقيقه زمان لازم است.
5) حالا سوسيسها را به همراه پياز داغ حلقهاي در ظرف مورد نظر بريزيد و پوره را در کنار آن بريزيد و نوش جان کنيد.
منبع: www.vista.ir