جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ژله سيب و نعنا
-(4 Body) 
ژله سيب و نعنا
Visitor 701
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم :
 

900 گرم سيب
مقداري شكر
3 قاشق سوپخوري برگ نعناي تازه، ريز خرد شده

? طرزتهيه:
 

سيب‌ها را پس از شست وشو به قطعات درشت خرد كنيد و در قابلمه اي ريخته آنقدر آب به آن اضافه كنيد تا آب روي سيب ها را بگيرد. ظرف را روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا آب به جوش آيد. بگذاريد مخلوط سيب و آب بجوشد تا ميوه نرم شود.
سپس اين مخلوط را با استفاده از يك قطعه پارچه تميز نازك مانند تنظيف صاف كنيد. به اين ترتيب كه مخلوط سيب را در آن بريزيد و آن را در قابلمه ديگري به نحوي قرار دهيد كه مايع حاصل از پخت سيب و آب سيب ها از دستمال در ظرف دوم بچكد. دستمال را به گونه اي در لبه قابلمه ثابت كنيد كه يك شب تا صبح بماند و آب آن كاملاً از دستمال رد شود. از فشردن سيب در داخل دستمال خودداري كنيد وگرنه ژله شما شفاف نخواهد شد.صبح روز بعد ميزان مايع جمع شده در ظرف را اندازه گيري كنيد و به ازاي هر 600 ميلي ليتر از آن 4 پيمانه شكر اضافه كنيد. آن را بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد بگذاريد آرام آرام به جوش آمده و شكر در آن حل شود. بگذاريد بجوشد تا قوام آيد. براي آزمايش قوام كافي آن مي توانيد يك قاشق از آن را در يك نعلبكي بريزيد و بگذاريد سرد شود. اگر سطح روي آن بسته شد و چين افتاد، قوام ژله كافي است. آن را از روي حرارت برداشته بگذاريد سرد شود. سپس نعنا را اضافه كنيد و مخلوط نماييد. ژله را در ظروف دربسته شيشه اي كه قبلاً داغ و استريل كرده ايد بريزيد و در يخچال نگاه داريد. پس از بازكردن در هر ظرف آن را در مدت يك هفته مصرف كنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image