? مواد لازم :
ژله : 3 بسته
خامه : 400 گرم
گلابي : 0.5 فنجان
سيب : 0.5 فنجان
هلو : 0.5 فنجان
آناناس کنسرو شيرين : 0.5 فنجان
ژلاتين : 200 گرم
خاک قند : 5 قاشق سوپخوري
وانيل : 0.5 قاشق مربا خوري
? طرزتهيه:
براي تهيه اين ژله به دو قالب کوچک و بزرگي که داخل هم بيفتد و اطراف قالب کوچکتر 2 تا 3 سانتيمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتياج داريم.
ژله را در 3 پيمانه آب جوش حل ميکنيم و 3 پيمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مايه را در قالب بزرگتر ميريزيم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار ميدهيم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه يا يخ پر ميکنيم به نحوي که قالب به هيچ وجه بالا نايستد و قالب را در يخچال ميگذاريم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتين را در کمي آب جوش حل ميکنيم و با خامه و خاکه قند مخلوط مينمائيم و ميوههاي آماده شده را در آن ميريزيم وقتي ژله کاملاً بسته شد از يخچال خارج ميکنيم وزنهها را از داخل قالب بيرون ميآوريم و قالب کوچکتر را با آب نيم گرم پر ميکنيم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مينمائيم.
با اين عمل قالب ژلهاي داريم که ميان آن خالي است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتين و ميوههاي خرد شده را داخل آن ميريزيم و پر ميکنيم دوباره در يخچال ميگذاريم تا خامه نيز کاملاً بسته شود بعد قالب را يک لحظه در آب نيم گرم قرار ميدهيم و طرف مناسبي را روي دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برميگردانيم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زينت ميدهيم.
منبع: www.vista.ir