جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قارچ پلو و قارچ سوخاري
-(4 Body) 
قارچ پلو و قارچ سوخاري
Visitor 713
Category: دنياي فن آوري

1) قارچ پلو
 

از اين هفته قارچ پلو را هم به فهرست غذايي تان اضافه کنيد .به اين ترتيب ذخيره کلسيم استخوان هايتان را تضمين کرده ايد.

? موادلازم براي 4 نفر:
 

? برنج: 5/2 پيمانه،
? کره: 50 گرم،
? ادويه پلويي: يک قاشق چايخوري،
? قارچ تازه: نيم کيلو،
? زرشک: نصف پيمانه،
? پياز داغ: سه قاشق سوپخوري،
? رب گوجه فرنگي: يک قاشق غذاخوري،
? نان لواش يا کاهو براي ته ديگ،
? آب ليموي تازه: 2 قاشق غذاخوري.

? شيوه پخت:
 

قارچ را تفت مي دهيم و آبليمو را به آن مي زنيم.
اکنون پياز داغ را اضافه مي کنيم و پس از افزودن رب گوجه فرنگي و زرشک اجازه مي دهيم کمي بيشتر سرخ شود و در نهايت نمک و کره را مي افزاييم. اکنون ته ديگ نان و يا کاهو مي چينيم و لابه لاي آن برنج آبکش شده و مواد آماده شده با قارچ را مي ريزيم و روي آن را ادويه پلويي مي پاشيم. آخرين کار کدبانوي خانه، دم کردن قارچ پلو است. بهترين چاشني اين غذا، سالاد شيرازي همراه با دوغ است.

2) قارچ سوخاري
 

بچه ها با قارچ سوخاري ميانه خوبي دارند چرا که بسيار خوش طعم است.

? مواد لازم :
 

? قارچ: نيم کيلو،
? آرد سوخاري: نصف پيمانه،
? تخم مرغ، يکي،
? شير، يک قاشق غذاخوري،
? روغن زيتون و نمک.

? شيوه پخت:
 

قارچ ها را پس از شستن خوب خشک کرده و ورقه ورقه کنيد و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد. تخم مرغ را به آرامي زده و بعد از اضافه کردن شير و نمک دوباره هم بزنيد.
اکنون قارچ هاي پوشيده از آرد را در مخلوط شير و تخم مرغ قرار دهيد و آن گاه در روغن زيتون سرخ کنيد. قارچ هاي سوخاري شده را داغ داغ به همراه ماست و خيار سرو کنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image