? مواد لازم براي دو نفر:
? روغن زيتون: يک و نيم قاشق مرباخوري؛
? سير خرد شده: 1 حبه؛
? پياز قرمز متوسط: 1 عدد؛
? فلفل دلمه اي خرد شده: يک و يک دوم قاشق غذاخوري؛
? تخم مرغ: 3 عدد؛
? پنير کم چرب: 50 گرم؛
? فلفل: به مقدار کافي.
? طرزتهيه:
روغن را در يک ماهيتاب? نچسب روي حرارت متوسط گرم کنيد. سپس خلال پياز و سير خرد شده را به آن اضافه کنيد و 10 دقيقه تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
تخم مرغ، فلفل دلمه اي، نيمي از پنير و فلفل را در ظرف جداگانه اي مخلوط کنيد و به آرامي به پياز و سير اضافه کنيد و به صورت يکنواخت پخش نماييد. در آن را ببنديد تا با حرارت شعله سفت شود.
فر را با بيشترين درج? گريل گرم کنيد. بقي? پنير را روي غذا بريزيد و داخل فر قرار دهيد تا پنير آب شود.
? نکته:
هر فرد مي تواند اين غذا را با 2 تا 3 برش نان سنگک با ابعاد 10 در 10 سانتيمتر ميل کند. در صورت استفاده از 2 برش نان سنگک مقدار مناسبي انرژي براي وعد? شام است.
افرادي که چربي خون بالا دارند به جاي 3 تخم مرغ از 2 تخم مرغ استفاده کنند. يعني يک تخم مرغ براي هر نفر.
منبع: www.vista.ir