? مواد لازم :
? ماهي شير فيله شده: 250 گرم؛
? پيازچ? خرد شده با قسمت سبزش: 6 عدد؛
? تخم مرغ: 2 عدد؛
? آب سرد: يک ليوان سرخالي؛
? سير (مي توان از پودر سير هم استفاده کرد): 2 حبه؛
? آرد: يک قاشق غذا خوري پر؛
? نمک و فلفل: به ميزان لازم؛
? روغن براي سرخ کردن: يک دوم ليوان.
? طرزتهيه:
- ماهي ها را تميز مي کنيم و به شکل چهارگوش هاي حبه هاي مستطيلي کوچک برش مي دهيم.
- ماهي هاي تميز شده را با سير رنده شده، کمي نمک و فلفل مخلوط مي کنيم تا مزه دار شود و آن را کنار مي گذاريم.
- در کاسه اي تخم مرغ ها را مي شکنيم. پيازچ? خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط مي کنيم تا به شکل سس رقيقي در آيد.
- ماهي هاي تميز شده را در سسي که آماده کرده ايم، مي ريزيم.
- در تابه اي روغن مي ريزيم و روي حرارت مي گذاريم. از ماي? آماده شده با قاشق در روغن ريخته و پس از اين که يک طرف آن سرخ شد، طرف ديگر را هم سرخ مي کنيم.
- مي توان پس از سرخ شدن کوکوي ماهي، آن را با سس تند سرو کرد.
منبع: www.vista.ir