? براي تهيه خورشها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد:
خورش بايد با حرارت ملايم طبخ شود.
خورش را نبايد زياد بههم زد زيرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بين رفتن شکل آن ميشود.
انواع سبزي را بايد بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ريخت.
چاشني خورشها بستگي به ذائقه اشخاص دارد بدين جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشني آن را کم يا زياد کرد.
خورش بايد کم آب و کلاً جا افتاده باشد.
براي سرخ کردن پياز بايد دقت کامل کرد که پياز زياد سوخته نباشد يا سفيد نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائي شود.
نمک و ترشي و چاشني خورش را بايد در اواخر طبخ داخل خورش ريخت.
گوشت کليه خورشها بايد با حرارت ملايم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزيجات آن اضافه گردد.
وقتي تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز ميگذاريم تا آب زيادي آن تبخير شود.
? براي تهيه پياز داغ:
براي تهيه دو تا سه قاشق پياز سرخ کرده که در تمام خورشها مصرف ميشود بايد سه تا چهار عدد پياز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوري روغن آبکرده در ظرفي ريخت و رويي آتش گذارد و گاهي آهسته بههم زد تا پياز طلائي رنگ شود. و بلافاصله يک استکان آب ريخت که رنگ آن زياد تيره نشود.
منبع: www.vista.ir