? مواد لازم براي 4 نفر:
1 کيلو گرم بادمجان قلمي
1 عدد پياز متوسط خلالي خرد شده
50 گرم کره
3 عدد گوجه فرنگي
2 تا 3 عدد گوجه فرنگي
1 حبه سير ساطوري شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
? طرزتهيه:
بادمجان ها را پوست کنده, آنها را به صورت مکعب هايي به اندازه 2 سانتي متر برش مي دهيم و نيم ساعت در آب و نمک مي خوابانيم.
در قابلمه اي پيازها را در کره تفت مي دهيم و بادمجان ها را بعد از آبکش کردن به آنها مي افزاييم.
پس از اين که بادمجان ها کمي نرم شد, گوجه فرنگي ها را بدون پوست به صورت مکعبي خرد کرده و با نمک و فلفل به مخلوط پياز اضافه مي کنيم.
درب قابلمه را مي گذاريم تا مواد چند جوش بزند.
سيب زميني ها را پس از پوست کندن, مکعبي خرد کرده و در ظرفي جداگانه سرخ مي کنيم.
سيب زميني ها و دسر را به بادمجان ها اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم به مدت 10 دقيقه ي ديگر مواد بپزد.
قابلمه را از روي حرارت برمي داريم, غذا را در بشقاب مناسبي و سرو مي کنيم.
نکته: اين غذا را مي توان با کدو سبز نيز طبخ کرد.
? نکات تغذيه اي
مقدار مواد مغذي به ازاي هر نفر:
274 کيلو کالري
9 گرم پروتئين
41 گرم کربو هيدرات
11 گرم چربي
منبع: www.vista.ir