1)اگر ميخواهيد شيرينيهايي با مقدار زياد بپزيد، فر را روي حرارت متوسط تنظيم کنيد و آنها را در مدتي طولاني بپزيد. اما براي شيرينيهاي ريز و کوچک (مثل شيرينينخودچي)، با حرارت زياد، ميتوانيد در وقتتان صرفهجويي کنيد.
2)اگر روي شيرينيتان پخته ولي داخل آن خمير مانده، يکي از دلايلش اين است که حرارت فر زياد بوده. يک تکه فويل را چندلايه کنيد، روي شيرينيها بيندازيد و دوباره شيرينيها را در فر بگذاريد. اين کار باعث ميشود خمير وسط شيريني هم پخته شود.
3)نکاتي دربارهي پيمانهها:
1پيمانه آرد: 100 گرم
پيمانهها را هميشه با قاشق پر کنيد و هيچوقت خود پيمانه را در آرد و روغن فرو نکنيد.
1پيمانه پودر قند: 125 گرم
براي خارج شدن هواي آزاد داخل پيمانه، آن را تکان دهيد و روي پيمانه را با پشت قاشق صاف کنيد.
1پيمانه شکر: 150 گرم
1پيمانه روغن: 150گرم
4)هميشه قبل از تهيهي شيريني و کيک در منزل، مواد آن را آماده کنيد؛ سپس پخت شيريني را آغاز کنيد.
5)سعي کنيد بهترين مواد اوليه را براي تهيهي شيريني و کيک عيد آماده کنيد و بخريد تا در نهايت، شيرينيهاي مرغوبتر و خوشمزهتري بپزيد.
6)تخممرغ وقتي زده ميشود، قدرت نگهداري هوا را در خود دارد. بنابراين باعث ميشود کيک يا شيريني عيد شما خوب پف کند. بهطور معمول، سفيدهي تخممرغ است که پس از زدن کف ميکند و هوا را درون خود نگه ميدارد، نه زرده.
7)از تخممرغ سردي که توي يخچال بوده استفاده نکنيد، بلکه بگذاريد گرم شود؛ چون در غير اين صورت، مجبوريد زمان طولانيتري مخلوط را هم بزنيد. چه بهتر که از تازهاش استفاده کنيد.
8)هيچگاه در فر را قبل از اينکه سهچهارم از زمان پخت سپري شده باشد، باز نکنيد؛ چون پف کيک ميخوابد.
9)نشانهي کاملا پختهشدن کيک، اين است که روي آن طلايي شده باشد و خوب پف کرده باشد و تا حدودي از دور قالب فاصله گرفته باشد.
10)براي تهيهي شيرينيهاي عيد، نهايت دقت و حوصله را به کار ببريد؛ چون لطف اين شيرينيها به ظرافت و يکشکل بودن و هماندازه بودن آنهاست.
11)قبل از شروع پختن شيريني يا کيک، يک بار دستور پخت را بخوانيد تا در وسط کار که مواد را مخلوط کردهايد، گيج نشويد و مايه و خمير شيريني خراب نشود.
12)15دقيقه قبل از قرار دادن شيرينيها و کيک، فرتان را گرم کنيد.
منبع: www.vista.ir