? مواد لازم :
? راسته گوساله نيمکيلو
? فلفل سياه دو تا سه قاشق
? روغن و نمک به مقدار لازم
? قارچ، کرفس، فلفل دلمهاي و گوجه فرنگي به مقدار لازم
? طرزتهيه:
ابتدا گوجهفرنگي، قارچ، کرفس و فلفل دلمهاي را حلقه حلقه کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد و کنار بگذاريد سپس گوشت را به صورت تکه استيکي درآوريد و با کارد روي آن بزنيد تا نرم شود و به کلفتي دو تا سه سانتيمتر ببريد و در يک تا دو قاشق فلفل سياه بغلتانيد و آن را نيم ساعت بخوابانيد، البته اگر آب پياز را هم روي آن بريزيد، گوشت نرم ميشود اگر دوست داريد استيک را به صورت سرخ شده ميل کنيد، تابه را روي آتش گرم کنيد، سپس دو قاشق روغن بريزيد و پيش از آنکه روغن دود کند، استيک را در تابه بگذاريد و شعله را کم کنيد، پس از سه دقيقه استيک را برگردانيد و روي ديگر آن نمک بپاشيد و سپس در ديس بگذاريد.
اما اگر بخواهيد استيک را کبابي ميل کنيد، آن را روي ماهيتابههاي مخصوص به مانند تصوير قرار دهيد تا کباب شما بپزد و مزه کبابي پيدا کند.
حال مخلوط آماده شده را ميتوانيد بر روي استيک سرخ شده و يا استيک کبابي بريزيد، اگر دوست داريد، ميتوانيد کمي رب گوجه هم به مخلوط سبزيتان اضافه کنيد.
منبع: www.vista.ir