جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نکاتي براي انواع سس‌ها
-(2 Body) 
نکاتي براي انواع سس‌ها
Visitor 616
Category: دنياي فن آوري
به‌طور کلي سس براي تکميل طعم غذا است و بايد براي تهيه آن نهايت دقت را نمود تا نتيجه مطلوب بدست آيد، آب گوشت و اسانسي که براي خوشمزه‌تر کردن سس‌ها مصرف مي‌شود بايد طعم و عطر غذا را تغيير ندهد، مثلاً سسي که روي گوشت يا مرغ داده مي‌شود نبايد بوي ماهي بدهد و برعکس. در اين‌صورت براي هر نوع گوشت يا پرنده و ماهي بهتر است از آب همان نوع گوشت در تهيه سس آن استفاده نمود.

براي عطر سس‌ها نيز مي‌توانيم از انواع سبزي‌ها معطر مانند ، کرفس، جعفري، نعناع، ترخان، ريحان و امثال آنها استفاده کنيم. حرارتي که سس روي آن تهيه مي‌شود بايد ملايم باشد و سس‌هائي که براي غلظت آرد مصرف مي‌شود. بايد در مقع ريختن آب يا آب گوشت يا شير مرتب آن را به‌هم زد تا سس گلوله نشود و نرم و لطيف گردد، به غلظت سس بايد توجه کرد که نه زياد سفت شود و نه زياد شل، کره يا خامه‌اي که در سس‌ها مصرف مي‌شود بايد در اواخر طبخ با سس مخلوط شود، مگر اينکه لازم باشد آرد را در کره سرخ نمود در اين‌صورت کره را بايد قبلاً داغ کرد و بعد آرد را با آن يرخ نمود، ظرفي که سس را در آن تهيه مي‌کنيم بايد لعابي و اندازه آن متناسب با مقدار سس باشد.
به‌طور کلي سس در تهيه غذا جاي مهمي دارد. فرانسوي‌ها مي‌گويند غذا بدون سس مثل نامه بدون امضاء بي‌ارزش است.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image