جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نکته هاي مهم گوشتي
-(0 Body) 
نکته هاي مهم گوشتي
Visitor 700
Category: دنياي فن آوري

نکاتي درباره گوشت چرخ‌کرده
 

رنگ قرمز روشن، نشان‌دهنده تازگي گوشت چرخ‌کرده است ولي اين بدان معنا نيست که گوشت‌هاي ديگر مانده و فاسد هستند. گوشتي که تيره و کمي متمايل به بنفش باشد فاسد نيست، بلکه اين رنگ به‌خاطر بسته‌بندي محکم و نرسيدن اکسيژن به گوشت ايجاد شده است و وقتي در معرض اکسيژن قرار گيرد دوباره تغيير رنگ مي‌‌دهد و روشن مي‌‌شود و مدتي بعد کم‌کم به رنگ قهوه‌اي درمي‌آيد. اين تغيير رنگ‌ها کاملا طبيعي است و گوشت چرخ‌کرده شما سالم است و مي‌‌توانيد با خيال راحت‌ آن را مصرف کنيد. البته به شرطي که تاريخ مصرف آن نگذشته باشد. 054 گرم گوشت چرخ‌کرده براي سه نفر کافي است. به عبارت ديگر با 450 گرم گوشت چرخ‌کرده مي‌‌توان مثلا سه همبرگر درست کرد و هر همبرگر پخته حدود صدگرم وزن خواهد داشت. به هنگام خريد دقت کنيد گوشت را آخر از همه خريداري کنيد تا در حد امکان سرد بماند. اگر از گوشت بسته‌بندي شده استفاده مي‌‌کنيد، بسته‌هايي را انتخاب کنيد که کاملا سرد و محکم و بدون پارگي بسته‌بندي شده باشند. درهنگام خريد حتما به تاريخ انقضاي گوشت توجه کنيد و اگر تاريخ آن گذشته بود، از خريد آن بپرهيزيد.

نکته‌هاي درباره حفظ مواد غذايي در گوشت
 

اگر گوشت به آرامي پخته شود مواد غذايي گوشت يعني اسيدهاي آمينه و بسياري از ويتامين‌هاي گروه B در آن حفظ مي‌شوند ولي اين مواد در اثر حرارت زياد از بين مي‌روند. (پخت گوشت در آب)
ـ هنگام ذوب گوشت يخ زده بسياري از مواد غذايي همراه شيره از آن بيرون مي‌آيد. بنابراين گوشت را پيش از آنکه در فريزر بگذاريد خوب بشوييد تا بعد بتوانيد شيره آن را همراه با گوشت بپزيد.
وقتي که استخوان را مي‌پزيد براي آنکه مواد غذايي بيشتري از استخوان خارج شود چند گوجه فرنگي يا سرکه به آن بيافزاييد.
آب استخوان خواص غذايي زيادي دارد. بنابراين از مصرف آن کوتاهي نکنيد.
اگر گوشت يا استخوان را 48 ساعت در آبي خيس کنيد که‌ اندکي سرکه دارد و آن را در يخچال نگه داريد مواد غذايي بسياري وارد آن خواهد شد. در ضمن به مدت طبخ کمتري نياز خواهيد داشت‌. براي حداکثر استفاده، خوب است گوشت و استخوان را به قطعات کوچک تقسيم کنيد تا سرکه در آن نفوذ کند.

با گوشت و مرغ ناپز چه کنيم
 

? گوشت?ديرپز:يکقاشق?غذاخوريسرکهبهآبغذااضافهکنيد.
? گوشت سفت و چغر: مايه‌اي مرکب از بخش‌هاي مساوي سرکه و آب گوشت گرم‌شده تهيه کنيد و به مدت 2 ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانيد.
? استيک يا بيفتک: فقط کافي است مخلوطي از سرکه و روغن روي آن بماليد و بگذاريد 2 ساعت بماند.
? مرغ ديرپز: قبل از طبخ، آن را چند ساعت در سرکه خيس کنيد. علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه يک جوجه تازه‌سال را خواهد گرفت.
براي آنکه گوشت‌هاي سفت و مرغ‌هاي ديرپز، زودتر پخته شوند، گوشت را به‌مدت 2 ساعت در مخلوطي از سرکه و روغن سالاد که به ميزان مساوي تقسيم کرده‌ايد، قرار دهيد. اگر هنگام پخت گوشت‌هاي سفت، مقدار بسيار کمي جوش‌شيرين در آب بريزيد، زودتر خواهد پخت.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image