|
مقياسهاي آشپزي
-(5 Body)
|
مقياسهاي آشپزي
Visitor
657
Category:
دنياي فن آوري
طباخي از جمله هنرهائي است که قدمت طولاني دارد و همچنين از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر اين اساس در آن واحدهاي قديمي و نامتعارف بسياري وجود دارد، براي اينکه شما سر در گم نشويد در زير جدول تيديل مقياسها را آوردهايم: ? هر 1 کيلو گرم معادل 1000 گرم ? هر 1 سير معادل 75 گرم ? هر 1 مثقال معادل 4.7 گرم ? هر 1 گالن معادل 4 ليتر ? هر 1 ليتر معادل 4 فنجان اندازه گيري ? هر 1 فنجان اندازه گيري معادل 16 قاشق سوپخوري ? هر 1 قاشق سوپخوري معادل 3 قاشق مربا خوري ? هر 1 پانيت معادل 2 فنجان اندازه گيري ? هر 1 پاند معادل 456 گرم ? هر 1 اونس معادل 283 گرم ? هر 1 پاند معادل 16 اونس ? درجه جوش آب 100 درجه سانتيگراد يا 212 فارنهايت ? درجه بدن 37 درجه سانتيگراد يا 98.6 فارنهايت ? درجه انجماد صفر درجه سانتيگراد يا 32 فارنهايت ? براي تبديل درجه سانتيگراد به فارنهايت، درجه سانتيگراد را در نه پنجم ضرب مي کنيم و با 32 جمع ميکنيم ? براي تبديل درجه فارنهايت به درجه سانتيگراد، 32 را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهايت را از آن کسر ميکنيم. منبع: www.vista.ir
|
|
|