جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد با سس سير کبابي
-(10 Body) 
سالاد با سس سير کبابي
Visitor 752
Category: دنياي فن آوري
اين سرکه طعم دار براي اين سالاد و گوجه هاي ورقه شده عالي است، اما مي توانيد آن را براي سبزيجات کبابي يامرغ نيز استفاده کرده و لذت ببريد.
براي کباب کردن سير، انتهاي بوته سير را ببريد.آن را روي فويل آلومينيوم قرار داده و مقداري روغن مايع يا روغن زيتون تصفيه شده روي آن بريزيد.فويل را ببنيديد، آن را درون يک ظرف نسوز قرار داده و 30 دقيقه در دماي 200 درجه ي سانتي گراد درون فر قرار دهيد.

سس سرکه با طعم سير کبابي
 

عطر سير کبابي ملايم است واستفاده هاي گوناگوني دارد. علاوه بر اين مي توانيد آن را در کره نرم شده يا پوره سيب زميني نيز استفاده کنيد.

مدت زمان آماده سازي:45 دقيقه مواد لازم براي تهيه 2 پيمانه:
 

سير کبابي 3 بوته
سرکه سفيد سه چهارم پيمانه
آب ليمو ترش تازه يک سوم پيمانه
عسل 2 قاشق سوپخوري
سس و رچستر شاير يک قاشق سوپخوري
نمک يک قاشق چايخوري
فلفل سفيد يک دوم قاشق چايخوري
روغن مايع سه چهارم پيمانه
آويشن يک قاشق چايخوري

طرز تهيه:
 

سير کبابي، سرکه، آب ليو، عسل، سس ورچستر، نمک و فلفل سفيد را در غذا ساز با هم مخلوط کنيد. روغن را به شکل نواري باريک و به آرامي به مواد اضافه کرده و همزمان به خوبي هم بزنيد. آويشن را اضافه کرده و سس را تا زمان استفاده کردن در يخچال نگهداريد. براي رقيق کردن سس از سرکه يا آب ليموترش استفاده کنيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image