مواد لازم
برنج : 1000 گرم
تره فرنگي : 200 گرم
جعفري ساطوري شده : 250 گرم
شويد يا شبت : 250 گرم
شنبليله : 200 گرم
گشنيز : 100 گرم
روغن : 200 گرم
زعفران : 1 قاشق مربا خوري
گوشت ماهيچه گوسفندي : 750 گرم
نمک : قدري
طرز تهيه
برنج را قبلاً خيس ميکنيم سبزي را بهدقت تميز مينمائيم و ميشوئيم داخل آبکش ميريزيم تا آب آن برود گوشت را جداگانه مبپزيم بهطوري که بعد از پختن يک ملاقه آب داشته باشد سبزي را خرد ميکنيم و برنج را آبکش ميکنيم ولي کمي دان تر برميداريم ته ديگ را دو سه قاشق روغن آبکرده و نصف ليوان آب ميريزيم برنج داخل آبکش را کم کم در ديگ ميريزيم و سبزي خرد کرده را بهتدريج لاي برنج ميپاشيم و گوشت را لاي پلو ميگذاريم سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط ميکنيم عرق برنج را که گرفتيم آبگوشت و روغن را روي برنج ميدهيم و برنج را در فر يا روي آتش دم ميکنيم موقع کشيدن پلو زعفران سائيده حل شده در آبجوش را با کمي پلو مخلوط ميکنيم و روي ديس ميدهيم و کمي روغن داغ کرده روي پلو ميدهيم. ممکن است لاي سبزي پلو را موقع دم کردن يک دسته سير تازه تميز کرده بگذاريم سبزي پلو را بدون گوشت نيز ميتوان آماده نمود. و ممکن است وقتي مغز برنج نرم شد سبزي را در ديگ بريزيم و بلافاصله ديگ را از روي آتش برداريم و در آبکش بريزيم و دم کنيم.<
منبع:www.vista.ir