جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزا وارونه
-(8 Body) 
پيتزا وارونه
Visitor 710
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :
 

پنير موتزارلا : 2 پيمانه ، رنده شده
بروکلي خرد شده : 300 گرم ، پخته و آب گرفته
خمير پيتزا : 350 گرم
گوشت چرخ شده : 450 گرم ، پوست کنده ، خرد شده
کرفس : يک شاخه
هويج يک عدد
پياز : يک عدد
جعفري : 3 قاشق غذاخوري ، خرد شده
روغن : 2 قاشق غذاخوري
آويشن : يک قاشق غذاخوري

طرز تهيه :
 

فر را روي حرارت 180 درجه ي سانتي گراد گرم کنيد .
کرفس ، هويج ، پياز و جعفري را خيلي ريز خرد کرده و در روغن تفت د هيد تا آب آن کشيد ه شود . سپس گوشت را اضافه کرده همره سبزيجات تفت د هيد تا سرخ شود .
نمک ، فلفل و گوجه فرنگي ها را افزود ه و اگر گوجه فرنگي ها کم رنگ بودند يک قاشق رب نيز اضافه کنيد . در آخر آويشن را ريخته و با حرارت ملايم بجوشانيد تا به روغن افتاده و آب آن کشيده شود . پسس مايه را در يک ظرف پاي گود به گنجايش يک ليتر يا ظرف مناسب ديگري ريخته و روي آن را با بروکلي بپوشانيد .وسپس پنير موتزارلاي رنده شده داليا را روي آن بريزيد.روي ظرف را با خمير پوشانده و لبه ها را ببنديد . پيتزا را حدود 20 دقيقه يا تا زماني که روي خمير طلايي رنگ شود در فر با حرارت 350 درجه ي فار نهايت يا 175 درجه ي سانتي گراد بپزيد . سپس از فر خارج و پس از ده دقيقه سرو کنيد .

نکته :
 

ـ اين دستور 285 گرم کربوهيدرات ،200 گرم پروتئين ، 150 گرم چربي و 3290 کيلو کالري انرژي دارد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image