مواد لازم براي 4 نفر :
پنير موتزارلا : 2 پيمانه ، رنده شده
بروکلي خرد شده : 300 گرم ، پخته و آب گرفته
خمير پيتزا : 350 گرم
گوشت چرخ شده : 450 گرم ، پوست کنده ، خرد شده
کرفس : يک شاخه
هويج يک عدد
پياز : يک عدد
جعفري : 3 قاشق غذاخوري ، خرد شده
روغن : 2 قاشق غذاخوري
آويشن : يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 180 درجه ي سانتي گراد گرم کنيد .
کرفس ، هويج ، پياز و جعفري را خيلي ريز خرد کرده و در روغن تفت د هيد تا آب آن کشيد ه شود . سپس گوشت را اضافه کرده همره سبزيجات تفت د هيد تا سرخ شود .
نمک ، فلفل و گوجه فرنگي ها را افزود ه و اگر گوجه فرنگي ها کم رنگ بودند يک قاشق رب نيز اضافه کنيد . در آخر آويشن را ريخته و با حرارت ملايم بجوشانيد تا به روغن افتاده و آب آن کشيده شود . پسس مايه را در يک ظرف پاي گود به گنجايش يک ليتر يا ظرف مناسب ديگري ريخته و روي آن را با بروکلي بپوشانيد .وسپس پنير موتزارلاي رنده شده داليا را روي آن بريزيد.روي ظرف را با خمير پوشانده و لبه ها را ببنديد . پيتزا را حدود 20 دقيقه يا تا زماني که روي خمير طلايي رنگ شود در فر با حرارت 350 درجه ي فار نهايت يا 175 درجه ي سانتي گراد بپزيد . سپس از فر خارج و پس از ده دقيقه سرو کنيد .
نکته :
ـ اين دستور 285 گرم کربوهيدرات ،200 گرم پروتئين ، 150 گرم چربي و 3290 کيلو کالري انرژي دارد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66