مواد لازم
کيک اسفنجي - به ميزان لازم
خمير مارسيپان - به ميزان لازم
شکلات - به ميزان لازم
خامه ي فرم گرفته - به ميزان لازم
چشم عروسکي - دو عدد
رنگ دلخواه
طرز تهيه
ابتدا اسکلت کيک را با کيک اسفنجي ايجاد کنيد. به اين صورت که کيک اسفنجي تهيه شد ه در سه تا چهار قالب گرد بزرگ تا کوچک را روي همد يگر بگذاريد تا به صورت مخروطي در آيد. يک کيک گرد کوچک هم براي قسمت سرپنگوئن در نظر بگيريد و ان را به شکل کاملاً گرد و توپ مانند حالت د هيد. کيک ها را برش هاي عرضي داد ه و وسط آن ها را با خامه ي فرم گرفته و در صورت تمايل موز، گردو، شکلات و ..پر کنيد. کيک ها را مجدداً روي همد يگر قرار د هيد و حالت مخروطي را ايجاد کنيد. قسمت سرکيک را با استفاد ه از شکلات روي تنه قرار د هيد. بعد از اين مرحله بهتر است کيک را چند ساعتي داخل فريزر قرار داد ه و بعداً براي تزيين اقدام کنيد. با استفاد ه از خامه ي فرم گرفته با رنگ هاي دلخواه روي کيک را تزيين کنيد. براي ايجاد خطوط روي کيک از چنگال يا از شانه ي کيک استفاد ه کنيد. پا و نوک پنگوئن را با خمير مارسيپان يا خمير فوندانت مي توانيد درست کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74