جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تزيين کيک پنگوئن
-(0 Body) 
تزيين کيک پنگوئن
Visitor 710
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم
 

کيک اسفنجي - به ميزان لازم
خمير مارسيپان - به ميزان لازم
شکلات - به ميزان لازم
خامه ي فرم گرفته - به ميزان لازم
چشم عروسکي - دو عدد
رنگ دلخواه

طرز تهيه
 

ابتدا اسکلت کيک را با کيک اسفنجي ايجاد کنيد. به اين صورت که کيک اسفنجي تهيه شد ه در سه تا چهار قالب گرد بزرگ تا کوچک را روي همد يگر بگذاريد تا به صورت مخروطي در آيد. يک کيک گرد کوچک هم براي قسمت سرپنگوئن در نظر بگيريد و ان را به شکل کاملاً گرد و توپ مانند حالت د هيد. کيک ها را برش هاي عرضي داد ه و وسط آن ها را با خامه ي فرم گرفته و در صورت تمايل موز، گردو، شکلات و ..پر کنيد. کيک ها را مجدداً روي همد يگر قرار د هيد و حالت مخروطي را ايجاد کنيد. قسمت سرکيک را با استفاد ه از شکلات روي تنه قرار د هيد. بعد از اين مرحله بهتر است کيک را چند ساعتي داخل فريزر قرار داد ه و بعداً براي تزيين اقدام کنيد. با استفاد ه از خامه ي فرم گرفته با رنگ هاي دلخواه روي کيک را تزيين کنيد. براي ايجاد خطوط روي کيک از چنگال يا از شانه ي کيک استفاد ه کنيد. پا و نوک پنگوئن را با خمير مارسيپان يا خمير فوندانت مي توانيد درست کنيد.

منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image