مواد لازم براي مصرف 6 نفر
آرد گندم/ 2 کيلو
برگ پياز نازک( پيازچه)/ 2 کيلو
نمک و جوش شيرين/ بمقدار لازم
کره/ نيم کيلو
طرز تهيه:
ابتدا آرد را پس از الک کردن خمير کرده مقداري جوش شيرين به آن افزوده بگذاريد تا خوب برآمده، برگ پياز را پس از شستن خرد نموده کمي نمک به آن بپاشيد سپس خمير را که برآمده بر روي تخته با وردنه پهن کرده مانند نان لواش يک مشت برگ پياز را به يک ظرف خمير پهن شده ريخته و طرف ديگر را بر روي برگ پياز مي کشيد که بحالت نيم دايره درآيد و آن را بر روي ساج که بر روي اجاق قرار داده ايد بگذاريد تا بپزد و روي ديگر کلانه بايد پخته شود کلانه که آماده شد کره را داغ نموده يک يک آنها را در کره بگذاريد و سپس دوغ را کنار کلانه گذاشته و با آن ميل مي نمائيد.
در بعضي از مناطق کردستان از پيچک و يا کنيوال که گياهي است کوهستاني بجاي پيازچه استفاده مي شود که بسيار خوشمزه مي باشد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان