مواد لازم براي مصرف 5 نفر
برنج ايراني/ يک کيلو
گوشت ماهيچه/ نيم کيلو
سيب زميني/ 4 عدد
روغن، نمک، زيره و زعفران/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن 2 ساعت در آب خيسانده و مقداري نمک درشت بر رويش بپاشيد گوشت ماهيچه را کاملاً پخته کنار برنج داخل ديگ بگذاريد، 3 کاسه آب را در قابلمه بجوش آورده برنج در آب بريزيد هنگامي که برنج نرم شد از صافي گذرانده تا آب چين شود سپس سيب زميني را پاک و برش کرده قابلمه را روي اجاق گذاشته مقدراي روغن ريخته تا داغ شود و حلقه هاي سيب زميني در ته ديگ گذاشته يکلايه برنج روي سيب زميني ريخته و ماهيچه پخته شده را در قابلمه چيده بقيه برنج را اضافه کرده مقداري آب و روغن رويش ريخته، خفه کن را مي گذاريد تا دم بکشد هنگام کشيدن، سيب زميني و ماهيچه را در ديسي قرار داده زيره و زعفران را بر روي ديس برنج بريزيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان