? مواد لازم
? آرد سفيد 225 گرم
? آرد سبوس دار 80 گرم
? نمک 1 قاشق چايخوري
? روغن زيتون 1 قاشق سوپ خوري
? آب ولرم 180 ميلي ليتر
? روغن زيتون براي مواد مياني نان 1 قاشق سوپ خوري
? پياز خرد شده براي مواد مياني نان 150 گرم
? سير له شده براي مواد مياني نان 2 حبه
? زيره سبز براي مواد مياني نان 1 قاشق چايخوري
? گرام ماسالا براي مواد مياني نان 1 قاشق چايخوري
? دانه خردل براي مواد مياني نان 2/1 قاشق چايخوري
? زردچوبه براي مواد مياني نان 2/1 قاشق چايخوري
? عدس قرمز يا دال براي مواد مياني نان 100 گرم
? آب مرغ براي مواد مياني نان نان 500 ميلي ليتر
? اسفناج خرد شده براي مواد مياني نان 250 گرم
? چگونگي تهيه
ابتدا روغن را در تابه ريخته و پياز را در آن همراه سير له شده خوب تفت مي دهيم سپس ادويه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه مي کنيم و پس از 20 دقيقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روي حرارت بر مي داريم در اين مرحله آرد سفيد را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زيتون را به آن اضافه مي کنيم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمير را به مدت 10 دقيقه ورز مي دهيم و بعد به مدت 1 ساعت به آن استراحت مي دهيم.
سپس مواد را به 16 قسمت تقسيم کرده و بعد با وردنه آن را باز مي کينم به اندازه دايره 14 سانتي بعد هر کدام را در کيسه نايلوني قرار داده و از مواد ميان نان در آن قرار داده و اطراف خمير را کمي خالي مي گذاريم و بعد يک خمير ديگر روي آن قرار ميدهيم و لبه هاي خمير را با آب مرطوب کرده و به هم مي چسبانيم و در تابه آن را قرار مي دهيم تا پخته شود.
منبع:www.vista.ir