مواد لازم براي مصرف 6 نفر
گوشت گوسفند بدون استخوان/ نيم کيلو
ريواس پاک کرده/ نيم کيلو
نعناع و جعفري/ نيم کيلو
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق
پياز درشت/ 2 عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را با 100 گرم روغن سرخ کرده و بعد از آن گوشت خرد شده را با رب گوجه فرنگي و فلفل و زردچوبه و نمک با 2 کاسه آب و پياز سرخ شده در قابلمه ريخته روي آتش قرار مي دهيد تا بجوشد، ريواس پاک کرده و خرد شده را با نعناع و جعفري در روغن تفت داده 20 دقيقه به کشيدن غذا مانده است بقيه مواد را در غذا مي ريزيد تا خوب جا بيفتد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان