جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ملاحظات تابستاني ورزش
-(3 Body) 
ملاحظات تابستاني ورزش
Visitor 663
Category: دنياي فن آوري
تابستان با همه شکوه خورشيدش فرا مي‌رسد و مردم با فراغ بال بيشتري به استقبال انواع ورزش‌ها مي‌روند.
اين موضوع موجب مي‌شود تا بسياري از افراد، در معرض آسيب قرار گيرند و پاياني غم‌انگيز براي فصل تابستان رقم بخورد. آرنج تنيس‌بازان و گلف‌بازان، انگشت صخره‌نوردان و زانوي دوندگان از جمله عوارض ورزش بدون آمادگي در فصل تابستان است. دکتر ويليام لوين، رييس بخش طب ورزشي مرکز درماني دانشگاه کلمبياي نيويورک، چند توصيه براي پيشگيري از بروز آسيب‌هاي ورزشي براي ورزشکاران غيرحرفه‌اي و عموم مردم کرده است.

مثل هميشه پيشگيري بهتر است:
 

اول از همه، به آرامي ‌ورزش را شروع کنيد. انتظار نداشته باشيد در همان وضعيت ورزشي ابتداي پاييز پارسال قرار داشته باشيد، حتي اگر سطح آمادگي جسماني خود را حفظ کرده باشيد. فعاليت‌هاي جديد به پاسخ متفاوت عضلات و مفاصل نياز دارند که اين امر به زماني نياز دارد تا بدن شما خود را با شرايط جديد مطابقت دهد. اگر شما به خود خيلي زود و خيلي شديد فشار وارد آوريد، درد و سوزش عضلاني شما ممکن است خيلي جدي‌تر شود.

گرم کردن را فراموش نکنيد:
 

اگرچه در تابستان هوا گرم است و شما احساس مطبوعي داريد، اما عضلات شما بايد فرصتي براي حرکت و افزايش جريان خون داشته باشند تا پيش از حرکت نهايي، آمادگي لازم را پيدا کنند. در شروع ورزش و پيش از انتهاي ورزش، حرکت‌هاي گرم کردن را به مدت 5 تا 10 دقيقه بايد انجام داد تا عضلات انعطاف‌پذيري لازم را بيابند.

در هنگام آسيب بايد به نکات درماني توجه شود:
 

براي افرادي که به آرنج تنيس‌بازان، زانوي دوندگان يا آسيب‌هاي مشابه دچار مي‌شوند، مي‌توان از روشي که به اختصار «رايس» ناميده مي‌شود استفاده کرد يعني انجام دادن چهار عمل استراحت، يخ‌گذاري، فشار بر موضع و بالا بردن عضو آسيب ديده. استراحت يعني اينکه عضو را در شرايطي قرار دهيم که استرس غيرمنتظره‌اي بر آن وارد نشود. بايد يخ را در دستمال آشپزخانه گذارده و سپس روي ناحيه آسيب ديده قرار ‌دهيم و چند‌بار در روز و هربار به مدت بيست دقيقه اين کار را تکرار ‌کنيم. کمپرس يا فشار عضو، براي توقف خونريزي در صورت وجود و براي کاهش تورم بافت آسيب ديده است. بالا بردن عضو نيز به کاهش تورم بافت آسيب ديده، کمک مي‌کند. فشار و بالا بردن عضو براي موارد شديد و حاد مانند پيچ خوردگي مچ پا بسيار مفيد است.

حتما توقف‌هاي کوتاهي طي ورزش داشته باشيد:
 

حتي تنيس‌بازان حرفه‌اي هم در ميان ست‌ها استراحت مي‌کنند. استراحت در ميان ورزش به اين معني نيست که تمام فعاليت‌هاي خود را متوقف کنيم بلکه به عضوي که در معرض آسيب ناشي از بد ورزش کردن قرار دارد، بايد استراحت و فرصت مي‌دهيم تا خود را بازسازي و ترميم کند.

به بدن خود توجه کنيد:
 

کوچکترين درد و سوزشي را در بدن خود جدي بگيريد به ويژه اينکه ممکن است در عضلات و استخوان‌ها باشد. درمان و برطرف کردن اينگونه موارد ممکن است ناشي از ابتلا به آسيب‌هاي جدي‌تري باشد.
منبع: http://www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image