مواد لازم براي 4-6 نفر:
جوجه ي 800 تا 1000 گرمي : 1 عدد
قرص عصاره مرغ: 2 عدد
رُب ازگيل : 350 گرم
مغز گردوي آسياب كرده : 300 گرم
پياز رنده كرده : 1 عدد
جعفري و گشنيز خرد كرده : 200 گرم
شنبليله ي خرد كرده : 2 قاشق چايخوري
كره : 50 گرم
روش تهيه
جوجه را پس از پاك كردن و شستن خشك كنيد و يك عدد قرص عصاره ي مرغ را داخل شكم جوجه و روي آن بماليد .بعد دومين قرص عصاره را خرد كنيد و با نيمي از رب ازگيل مخلوط سازيد . باقيمانده ي رب ازگيل را با مغز گردو ، پياز ، جعفري ، گشنيز و شنبليله،كاملا مخلوط كنيد.حالا مخلوط قرص مرغ و رب ازگيل را ،داخل شكم و روي مرغ بماليد و مخلوط مغز گردو را همراه با كره درون شكم جوجه بريزيد و آن را بدوزيد.
اكنون مرغ را داخل كاغذ آلومينيومي بپيچيد و در سيني فر (تاون) بگذاريد و به مدت تقريبي 1ساعت در فر(تاون)گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد ،بپزيد .سپس لونگي رادر ديس مناسبي قرار دهيد ، فويل روي ان را باز كنيد و به دلخواه خود تزئين نمائيد و ميل كنيد .
يادآوري : مي توان اين غذا را ، با انواع ماهي درسته نيز ، تهيه و نوش جان كنيد.
نكته ي خواندني
ازگيل سرشار از ويتامين هاي C,B است از زمان هاي قديم در درمان آب دهان و گلو ، ورم گلو و ناراحتي هاي حلق موثر بوده است.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44