مواد مورد نياز:
آرد: 3 پيمانه
شكر: يك و نيم پيمانه
روغن: يك پيمانه
شيره انگور: يك سوم پيمانه
تخم مرغ: 3 عدد
پودر شكلات: يك ونيم قاشق غذاخوري
بكينگ پودر: يك و نيم قاشق چاي خوري
رنده پوست ليموترش: نصف قاشق چاي خوري
شيوه پخت:
1- شكر را با روغن مخلوط كرده، خوب بزنيد تا صاف و يك دست شود.
2- تخم مرغ ها را يكي يكي به شكر افزوده، بزنيد تا كاملاً مخلوط شود.
3- آرد، بكينگ پودر، پودر شكلات را با هم مخلوط كنيد.
4- رنده پوست ليمو رابه آرد اضافه كنيد وخوب هم بزنيد.
همه مواد را آرام آرام با هم مخلوط كنيد تا يك دست شوند.
5- مواد را داخل قالب چرب شده بريزيد.
6- قالب را به مدت يك ساعت با حرارت 180 درجه سانتي گراد داخل فر كه از قبل گرم كرده ايد، بريزيد.
7- بعد از اتمام زمان پخت، اجازه دهيد كيك سرد شود. سپس آن را از قالب جدا كنيد.
8- نهايتاً سطح كيك را با شكلات ورقه اي خرد شده تزيين كنيد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره 79