مواد لازم
? گوشت بوقلمون 400 گرم
? نمك به مقدار لازم
? كره 50 گرم
? دارچين به ميزان لازم
? شكر به ميزان لازم
? گندم پوست كنده 500 گرم
طرز تهيه
ابتدا گندم را شب قبل خيس كرده سپس آب آن را خالي كرده و در قابلمه مي ريزيم و گوشت بوقلمون را در اين مرحله به گندم افزوده و درب قابلمه را قرار داده و صبر مي كنيم تا گوشت كاملاٌ تغيير كند سپس به آن حدود 4 برابر آب افزوده و كمي نمك اضافه مي كنيم و حرارت را زياد مي كنيم تا مواد به جوش آيد سپس حرارت را كم مي كنيم و به مدت 4 ساعت به آن زمان براي پخت مي دهيم .
سپس گوشت را از حليم بيرون آورده و حليم را با گوشت كوب برقي مي كوبيم سپس بعد از له شدن كامل حليم گوشت را با دست ريش ريش كرده و به حليم اضافه مي كنيم بعد روي حليم را با كره و دارچين و شكر تزئين مي كنيم و آن را سرو مي كنيم.
? توجه : به جاي گوشت بوقلمون مي توان از گوشت گوسفند و يا مرغ نيز استفاده كرد و براي تزئين مي توان از زغفران حل شده و مخلوط پودر نارگيل و شكر نيز استفاده كرد.( براي 10 نفر)
منبع:www.vista.ir