جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
توصيه هاي لازم درآماده سازي وطبخ آبزيان
-(1 Body) 
توصيه هاي لازم درآماده سازي وطبخ آبزيان
Visitor 616
Category: دنياي فن آوري
1) در شستشوي ماهي از آب سرد وروان استفاده كنيد.
2) براي خروج ماهي از حالت انجماد هيچوقت از آب گرم استفاده نكنيد.(بهترين روش قراردادن ماهي منجمد در هواي آزاد ويا در مسير جريان آب سرد مي باشد)
3)بعد از پاك كردن ماهي جهت برطرف نمودن بوي ماهي ،دستهاي خود را با مخلوطي از آبليمو ونمك بشوييد.
4) مصرف ادويه جات وخواباندن ماهي درپياز ويا چند حبه سير رنده شده روي گوشت ماهي باعث از بين بردن بوي مخصوص آن مي شود.
5)جهت برطرف نمودن بوي ماهي هنگام طبخ،سوزاندن كمي پوست پرتقال يا ليمو عماني در آشپزخانه بي تاثيرنيست.
6) استفاده از آبليمو يا آبغوره در پخت وپز ماهي طعم ومزه آن را براي كودكان خوشايند مي كند.
7) در فلس گيري ماهيان از وسيله اي بنام فلس پاك كن (همانند برس با ميله هاي زبر ومحكم) استفاده كنيد.
8) جهت جلوگيري از پراكنده شدن فلس ماهي در محوطه آشپزخانه ماهي را مجاور قابلمه اي پراز آب قرار دهيد واقدام به پاك كردن فلسها نماييد.
9) در بريدن باله ها وشكم ماهي بهتر است از قيچي مخصوص استفاده كنيد.
10)براي جدا كردن تيغهاي درشت ماهي , پس از تخليه امعاء واحشاء وبازكردن ماهي از پشت، غشاء چسبيده به استخوانها را به كمك چاقو آزاد نموده وبا كشيدن ستون مهره ها كليه استخوانهاي متصل به ستون مهره را ميتوان جدا نمود.
11) براي جدا كردن تيغهاي ريز ماهي , پس از آب پزكردن آن با كمك چنگال مي توان اين تيغها را جدا نمود وبا گوشت خالص وپخته شده ماهي اقدام به تهيه خوراكهاي خوشمزه از قبيل (كتلت, شامي, كوكو, كوفته, كباب كوبيده, استانبولي پلو و…) كرد.
12) سعي كنيد ماهي را در روغن كاملاً داغ وفراوان سرخ كنيد.اينكار باعث عدم چسبيدن ماهي به ظرف وبهتر پخته شدن همه قسمتها مي شود.
13) جهت جلوگيري از چسبيده شدن ماهي به ماهيتابه قطعات ماهي را در مخلوطي از تخم مرغ هم زده ،آرد ،نمك وادويه غلطانده ،اقدام به طبخ نماييد.
14) هيچوقت قطعات ماهي را ابتدا از طرف پوست سرخ نكنيد. اينكار باعث جمع شدن تكه هاي گوشت ماهي مي شود،اول طرف گوشتي ماهي را سرخ كنيد بعد طرف ديگر را.
15) اگر ماهي را درسته مي پزيد جهت نفوذ حرارت وروغن به داخل بدن ماهي پيشنهاد مي شود چند برش عرضي در دو طرف بدن ماهي ايجاد نماييد.
16)جهت پوست گيري ماهي 2 شكاف عرضي نزديك برانشي ها روي بدن ماهي ،2شكاف طولي به فاصله حدود يك سانتي متر در طرفين باله هاي پشتي و2 شكاف طولي در طرفين باله هاي شكمي ماهي ايجاد نماييد، آنگاه به كمك انگشت خود در قسمت برش عرضي پوست ماهي را طوري آزاد كنيد كه بتوانيد پوست ماهي را از سر به طرف دم بكشيداينكار را براي طرف ديگر نيز تكرار كنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image