مواد لازم :
جگر مرغ / 300 گرم
فلفل تند / يک دوم
نمک ، فلفل / به ميزان لازم
هويج متوسط / 5 عدد
روغن ذرت / 5 قاشق سوپخوري
پياز / 1 عدد
سير / 2 حبه
فلفل دلمه اي / 2 عدد
کلم سفيد / 200 گرم
پاستا / 400 گرم
طرز تهيه :
1 ـ جگر را از رگ و ريشه پاک کرده ، بشوييد و خشک کنيد .
2 ـ فلفل ها را به قطعه هاي 3 يا 4 سانتي متر ببريد و هويج ها را هم خلالي خرد کنيد .
3 ـ در يک تابه چهار قاشق روغن ريخته جگرها را 3 تا 4 دقيقه تفت دهيد .
4 ـ پياز و سير را تفت دهيد .فلفل دلمه اي ، کلم و هويج را به آن اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهيد و گاهي هم بزنيد . در مرحله ي آخر جگر ، فلفل تند ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به مدت يک دقيقه تفت داده و کنار بگذاريد .
5 ـ در يک ظرف آب را جوش آورده و پاستا را در آن بپزيد و به مواد بالا اضافه کنيد .
6 ـ در يک ديس مناسب کشيده و طبق سليقه خود تزئين و سرو کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ