مواد لازم :
آب / 1 کيلو
آرد / 500 گرم
روغن مايه / 250 گرم
تخم مرغ / 600 گرم
طرز تهيه :
ابتدا آب را داخل ظرف فلزي ريخته و روي گاز مي گذاريم تا جوش بيايد روغن مايه را اضافه مي کنيم وقتي که آب جوش آمد آرد را ريخته و به هم مي زنيم حدود 5 دقيقه بعد از پخته شدن . خمير را داخل ظرف ديگري ريخته صبر مي کنيم تا خمير کمي ولرم شود حالا تخم مرغ را کم کم اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا خمير ما به حالت کش دار درآيد خمير را داخل قيف ريخته توي ديس با فاصله از هم مي زنيم و داخل فر با درجه 250 مي گذاريم حدود 15 الي 20 دقيقه زمان نياز است که خامه ي ما پخته و به صورت طلايي درآيد بعد از خنک شدن خامه را داخل قيف ريخته و خامه را داخل نون خامه اي به صورت تزريق پر مي کنيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ