مواد لازم :
تخم مرغ / 15 عدد
شکر / 350 گرم
آرد قنادي / 500 گرم
وانيل تاسانست / به مقدار لازم
پودرش کر / 2 کيلو
طرز تهيه :
ابتدا سفيده و زرده ي تخم مرغ را از هم جدا مي کنيم سفيده ي تخم مرغ را با همزن با دور تند مي زنيم تا موقعي که سفيده سفت به حالت برف درآيد . شکر بعد وانيل اسانس زرده تخم مرغ را اضافه کرده تا جايي مخلوط مي کنيم که خمير يک دست شود در آخر به آرامي آرد را داخل خمير الک مي کنيم و همزمان مخلوط مي کنيم توجه داشته باشيد آرد را نبايد زياد هم بزنيم . خمير را داخل قيف ريخته و روي کاغذ با فاصله از هم مي زنيم و کاغذ را بر مي گردانيم روي پودر شکر و مجدداً کاغذ را بر مي گردانيم داخل ديس اين کار براي اين است روي لطيفه براق شود . ديس را داخل فر با درجه 270 مي گذاريم 7 دقيقه زمان لازم است تا شيريني ما آماده شود بعد از خنک شدن با خامه آنها را به هم مي چسبانيم و استفاده مي نمائيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ