مواد لازم :
ليموترش / 1000 گرم
شکر / 2000 گرم
طرز تهيه :
ليموهاي درشت بي الک را با نوک چاقو سائيده 24 ساعت در آب بخسيانيد . و در طي اين مدت چند بار آبش را عوض کنيد . سپس در يک ديگ آب تازه ريخته و آن را به جوش آورده ليمو ترش ها را در آن بريزيد و فوري برداريد ، اگر زياد در آبجوش بماند ، ليموها تلخ مي شود ، سه بار به اين ترتيب درآبجوش ريخته ، فوراً از داخل آب بيرون بياوريد سپس با نوک چوب کبريت ليموها را سوراخ کرده آنها را يکي يکي در شربت غليظي که قبلاً آماده کرده ايد و روي آتش بار نموده ايد ريخته همين که تمام ليموهاي فوق الذکر را ريختيد ، آن را از روي آتش برداريد ، دو روز بعد دوباره مرباي ليموي فوق الذکر را بار نموده و کمي ديگر بجوشانيد تا غليظ تر شود .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ