جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي مرغ ايتاليايي
-(2 Body) 
پاي مرغ ايتاليايي
Visitor 699
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 5 نفر :

فيله ي مرغ / 2 پيمانه ، خرد شده
فلفل دلمه اي سبز يا قرمز / يک سوم پيمانه ، خرد شده
سس گوجه فرنگي / يک دوم پيمانه
پياز متوسط / 1 عدد ، خرد شده
پنير پيتزا / يک دوم پيمانه ، رنده شده
آرد / يک دوم پيمانه
شير / 1 پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت ( 200 درجه سانتيگراد ) گرم کنيد . کف و اطراف يک قالب گرد مخصوص پاي به قطر 22/5 سانتيمتر را چرب کنيد .
2 ـ مرغ ، فلفل دلمه اي ، سس گوجه فرنگي و پياز را در تابه اي ريخته و بر روي حرارت تفت دهيد تا نرم شوند ، سپس مواد را به طور يکنواخت در قالب مخصوص پاي بريزيد .
پنير پيتزا را بر روي آنها بپاشيد . بقيه مواد را در کاسه کوچکي کاملاً با هم مخلوط کرده و بر روي مواد موجود در قالب بريزيد .
3 ـ قالب پاي را به مدت 25 تا 30 دقيقه يا تا زماني که اگر چاقويي را در پاي فرو کرديد و بيرون کشيديد ، چيزي به آن نچسبد ، در فر بپزيد .پس از بيرون آوردن از فر ، پاي را 5 دقيقه کنار بگذاريد تا خنک شود ، سپس آن را سرو
کنيد .
نکته :
مي توانيد به جاي مرغ از بوقلمون و يا گوشت گوساله استفاده کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image