مواد لازم براي 5 نفر :
فيله ي مرغ / 2 پيمانه ، خرد شده
فلفل دلمه اي سبز يا قرمز / يک سوم پيمانه ، خرد شده
سس گوجه فرنگي / يک دوم پيمانه
پياز متوسط / 1 عدد ، خرد شده
پنير پيتزا / يک دوم پيمانه ، رنده شده
آرد / يک دوم پيمانه
شير / 1 پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت ( 200 درجه سانتيگراد ) گرم کنيد . کف و اطراف يک قالب گرد مخصوص پاي به قطر 22/5 سانتيمتر را چرب کنيد .
2 ـ مرغ ، فلفل دلمه اي ، سس گوجه فرنگي و پياز را در تابه اي ريخته و بر روي حرارت تفت دهيد تا نرم شوند ، سپس مواد را به طور يکنواخت در قالب مخصوص پاي بريزيد .
پنير پيتزا را بر روي آنها بپاشيد . بقيه مواد را در کاسه کوچکي کاملاً با هم مخلوط کرده و بر روي مواد موجود در قالب بريزيد .
3 ـ قالب پاي را به مدت 25 تا 30 دقيقه يا تا زماني که اگر چاقويي را در پاي فرو کرديد و بيرون کشيديد ، چيزي به آن نچسبد ، در فر بپزيد .پس از بيرون آوردن از فر ، پاي را 5 دقيقه کنار بگذاريد تا خنک شود ، سپس آن را سرو
کنيد .
نکته :
مي توانيد به جاي مرغ از بوقلمون و يا گوشت گوساله استفاده کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ