مواد و ابزار لازم :
بادنجان قلمي / 1 عدد
آبليمو / مقداري
چاقوي تزئين / 1 عدد
طرز تهيه :
1 ـ بادنجان ها را از طول نصف کنيد .
2 ـ از سر بادنجان به صورت قرينه برش هاي باريک و بادامي شکل ايجاد کنيد .اين کار را تا انتهاي بادنجان ادامه دهيد .
3 ـ با قلم مو بر روي برش ها آبليمو بماليد تا سياه نشود .
4 ـ مابين گلبرگ ها را به شکل 7 برش بزنيد تا کنگره هاي کنار بادنجان ايجاد شود .
5 ـ مي توانيد بادنجان ها را با حرارت ملايم سرخ کرده و براي تزئين کنار غذا با خورش استفاده کنيد .(مي توانيد بادنجان ها را بخارپز کنيد ).
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ