مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد متوسط
آرد 225 گرم
شکر 275 گرم
بکينگ پودر 1/5 قاشق چايخوري
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
کره يا مارگارين 125 گرم
شير 125 ميي ليتر يا يک دوم پيمانه
آبليموي تازه 60 ميلي ليتر يا يک چهارم پيمانه
پوست ليمو رنده شده 1 تا 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
فر را با درجه 180 روشن مي کنيم تا گرم شود . وسط خالي به قطر 20 سانتيمتر را چرب مي کنيم و آماده مي گذاريم .تمام مواد را داخل کاسه همزن مي ريزيم و با دور کند همزن را روشن مي کنيم وقتي مواد خوب مخلوط شد دور همزن را زياد مي کنيم مي گذاريم به مدت 5 دقيقه خوب زده شوند تا صاف و يک دست شوند و تغييررنگ دهند وقتي آماده شد از همزن جدا مي کنيم و کمي با قاشق مخلوط مي کنيم و داخل قالب مي ريزيم و کمي تکان مي دهيم تا مواد همه جاي قالب خوب پخش شود بعد داخل فر مي گذاريم طبقه وسط به مدت 45 تا 50 دقيقه .اگر بعد از اين مدت هنوز تغيير رنگ نداده باشد يا سطح کيک کاملاً فرم گرفته نباشد دوباره 15 دقيقه زمان مي دهيم تا کاملاً پخته شود .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ