مواد لازم :
باميه / 1 کيلو
سير / 200 گرم
فلفل سبز / 400 -300 گرم
تمرهندي / 1 بسته
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه :
1 ـ باميه ها را از چوب جدا کرده ( کمي از سر آن را مي گذاريم بماند تا باميه بعد از رسيدن متلاشي نشود ) آنها را مي شوييم و با نصف استکان سرکه مي گذاريم نيم پز شود .سير را هم له مي کنيم يا ريز ريز خرد مي کنيم . فلفل ها را هم بعد از اينکه از ساقه جدا کرديم مي شوييم و ريز ريز خرد مي کنيم .تمرهندي را هم در سرکه حل کرده و تفاله هاي آن را جدا مي کنيم .
2ـ مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک هم مي زنيم و در شيشه اي مي ريزيم اگر آب آن کم شد باز کمي سرکه به آن اضافه مي کنيم .
3 ـ بعد از 10 الي 15 روز ديگر مي توانيد ترشي را نوش جان کنيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ