جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سالاد پنير و هندوانه
-(12 Body) 
سالاد پنير و هندوانه
Visitor 657
Category: دنياي فن آوري
نکته :شيريني هندوانه در ترکيب با شوري پنير بسيار دلچسب است .در ضمن با اضافه کردن مغز تخمه آفتابگردان و زيتون در بافت سالاد نيز تنوع ايجاد مي شود .اين سالاد در ترکيه به عنوان يکي از سلاد ميوه هاي سنتي مورد استفاده قرار مي گيرد .

مواد لازم براي 4 نفر :

هندوانه / نيم کيلوگرم ( بدون پوست )
پنير / 130 گرم
مغز تخمه آفتابگردان يک مشت پر
زيتون ساده / 10 تا 15 عدد

روش تهيه :

1 ـ تخمه هاي هندوانه را خارج کرده و آنها را به قطعات متوسط مثلث شکل خرد کنيد .پنير را نيز به صورت نگيني خرد کنيد . حالا ظرف گودي آماده کرده و هندوانه ، پنير ، مغز تخمه آفتابگردان زيتون را در آن بريزيد و با هم مخلوط کنيد .
2 ـ در ظرف را بگذاريد و مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد سپس با نان ميل کنيد .
نکته :در صورت امکان ابتدا هسته ي زيتون ها را بيرون آورده و بعد به بقيه ي مواد اضافه کنيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image