مواد لازم براي 6 نفر :
گريپ فروت درشت / 6 عدد
مغز گردوي درشت خرد شده / 1 فنجان
شکر / 1 تا 2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون / نصف فنجان
نمک به مقدار کم
کاهوي گرد مخصوص سالاد / 1 عدد
طرز تهيه :
گريپ فروت را پوست کنده و پر کنيد .با قيچي سرپرها را ببريد . دقت کنيد بدون له شدگي پوست آنها را بگيريد .
برگ هاي کاهو را بشوييد و خشک کنيد و کف و دور ظرف گود مناسبي بچينيد .
پرهاي گريپ فروت را در ظرف روي کاهو به طور منظم بريزيد .
گردو را روي آن بپاشيد ، دو سه پر از گريپ فروت را له کنيد و از صافي رد نماييد .
آب آن را با شکر و کمي نمک و روغن زيتون مخلوط نموده و موقع صرف سالاد روي آن بريزيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ