جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد مرغ
-(5 Body) 
سالاد مرغ
Visitor 704
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

مرغ / 375 گرم ، سرخ شده
کمپوت نارنگي / 1 قوطي
کنسرو مارچوبه / 1 قوطي
قارچ / 215 گرم ، ورقه ورقه

مواد لازم براي تهيه سس:

مايونز/3 قاشق سوپخوري
ماست 0/03/5چربي /75 گرم
آب نارنگي/2 قاشق سوپخوري
نمک،فلفل تازه/به ميزان لازم،آسياب شده
شکر/مقداري
گردو/20 گرم ،خرد شده

طرز تهيه :

گوشت مرغ را ورقه ورقه کنيد . نارنگي و مارچوبه را جدا از هم در صافي بريزيد تا آبشان برود . آب کمپوت نارنگي را نگه داريد . مارچوبه را به تکه هاي 3 سانتي خرد کنيد .

طرز تهيه سس :

مايونز ، ماست و آب نارنگي را مخلوط کنيد نمک ، فلفل و شکر بزنيد . سس را با ديگر مواد ( قارچ ، مرغ ، نارنگي ، مارچوبه ) مخلوط کرده و به مدت 30 دقيقه کنار بگذاريد . قبل از سرو گردو را به آن اضافه کنيد .
نکته :
1 ـ براي تهيه سس مي توانيد به جاي قارچ از 200 گرم نخود فرنگي استفاده کنيد . نخود فرنگي هاي منجمد را به مدت 3 تا 5 دقيقه در آبجوش بپزيد ، سپس با آب سرد آبکش کرده و به سالاد اضافه کنيد .
2 ـ مي توانيد قارچ ها را در روغن سرخ کرده ، نمک ، فلفل بزنيد و پس از خنک شدن به سالاد اضافه کنيد .
3 ـ در اين فصل مي توانيد از مارچوبه تازه سبز نيزدر تهيه اين سالاد استفاده کنيد . کافيست تا انتهاي سخت و چوبي مارچوبه را جدا کرده و آن را آب پز يا بخار پز کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش 56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image