جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سالاد مرغ
-(6 Body) 
سالاد مرغ
Visitor 826
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

مرغ / 375 گرم ، سرخ شده
کمپوت نارنگي / 1 قوطي
کنسرو مارچوبه / 1 قوطي
قارچ / 215 گرم ، ورقه ورقه

مواد لازم براي تهيه سس:

مايونز/3 قاشق سوپخوري
ماست 0/03/5چربي /75 گرم
آب نارنگي/2 قاشق سوپخوري
نمک،فلفل تازه/به ميزان لازم،آسياب شده
شکر/مقداري
گردو/20 گرم ،خرد شده

طرز تهيه :

گوشت مرغ را ورقه ورقه کنيد . نارنگي و مارچوبه را جدا از هم در صافي بريزيد تا آبشان برود . آب کمپوت نارنگي را نگه داريد . مارچوبه را به تکه هاي 3 سانتي خرد کنيد .

طرز تهيه سس :

مايونز ، ماست و آب نارنگي را مخلوط کنيد نمک ، فلفل و شکر بزنيد . سس را با ديگر مواد ( قارچ ، مرغ ، نارنگي ، مارچوبه ) مخلوط کرده و به مدت 30 دقيقه کنار بگذاريد . قبل از سرو گردو را به آن اضافه کنيد .
نکته :
1 ـ براي تهيه سس مي توانيد به جاي قارچ از 200 گرم نخود فرنگي استفاده کنيد . نخود فرنگي هاي منجمد را به مدت 3 تا 5 دقيقه در آبجوش بپزيد ، سپس با آب سرد آبکش کرده و به سالاد اضافه کنيد .
2 ـ مي توانيد قارچ ها را در روغن سرخ کرده ، نمک ، فلفل بزنيد و پس از خنک شدن به سالاد اضافه کنيد .
3 ـ در اين فصل مي توانيد از مارچوبه تازه سبز نيزدر تهيه اين سالاد استفاده کنيد . کافيست تا انتهاي سخت و چوبي مارچوبه را جدا کرده و آن را آب پز يا بخار پز کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش 56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image