مواد لازم :
مرغ / 375 گرم ، سرخ شده
کمپوت نارنگي / 1 قوطي
کنسرو مارچوبه / 1 قوطي
قارچ / 215 گرم ، ورقه ورقه
مواد لازم براي تهيه سس:
مايونز/3 قاشق سوپخوري
ماست 0/03/5چربي /75 گرم
آب نارنگي/2 قاشق سوپخوري
نمک،فلفل تازه/به ميزان لازم،آسياب شده
شکر/مقداري
گردو/20 گرم ،خرد شده
طرز تهيه :
گوشت مرغ را ورقه ورقه کنيد . نارنگي و مارچوبه را جدا از هم در صافي بريزيد تا آبشان برود . آب کمپوت نارنگي را نگه داريد . مارچوبه را به تکه هاي 3 سانتي خرد کنيد .
طرز تهيه سس :
مايونز ، ماست و آب نارنگي را مخلوط کنيد نمک ، فلفل و شکر بزنيد . سس را با ديگر مواد ( قارچ ، مرغ ، نارنگي ، مارچوبه ) مخلوط کرده و به مدت 30 دقيقه کنار بگذاريد . قبل از سرو گردو را به آن اضافه کنيد .
نکته :
1 ـ براي تهيه سس مي توانيد به جاي قارچ از 200 گرم نخود فرنگي استفاده کنيد . نخود فرنگي هاي منجمد را به مدت 3 تا 5 دقيقه در آبجوش بپزيد ، سپس با آب سرد آبکش کرده و به سالاد اضافه کنيد .
2 ـ مي توانيد قارچ ها را در روغن سرخ کرده ، نمک ، فلفل بزنيد و پس از خنک شدن به سالاد اضافه کنيد .
3 ـ در اين فصل مي توانيد از مارچوبه تازه سبز نيزدر تهيه اين سالاد استفاده کنيد . کافيست تا انتهاي سخت و چوبي مارچوبه را جدا کرده و آن را آب پز يا بخار پز کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش 56)/خ