جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي چوپان نوباوه
-(2 Body) 
پاي چوپان نوباوه
Visitor 743
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گوجه فرنگي / 2 عدد
پياز / يک چهارم
سيب زميني / 225 گرم
قارچ / 50 گرم
گوشت چرخ کرده / 115 گرم ، بدون چربي
آب / 1 پيمانه ( 250 ميلي ليتر )
سس گوجه فرنگي / 1 قاشق سوپخوري
جعفري ، گشنيز خشک / 1 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

1 ـ بر روي هر گوجه فرنگي با چاقو يک علامت + ايجاد کرده و بعد آنها را در کاسه اي قرار داده و بر روي آنها به اندازه اي آبجوش بريزيد که روي گوجه ها را بپوشاند . گوجه ها را پس از 1 دقيقه از آبجوش خارج کرده و پوست آن ها را به راحتي بکنيد ، سپس آن ها را چهار قارچ کرده و دانه هاي گوجه فرنگي را با قاشق مرباخوري خارج کنيد .
2 ـ پياز را به صورت ريز و سيب زميني را به صورت مکعبي خرد کرده و قارچ ها را حلقه حلقه کنيد .
3 ـ گوشت چرخ کرده را بدون روغن و به مدت 5 دقيقه در يک قابلمه کوچک سرخ کنيد و در اين مدت آن را هم بزنيد تا به رنگ قهوه اي درآيد .
4 ـ گوجه فرنگي ، سيب زميني ، قارچ و پياز را به گوشت افزوده و بگذاريد مواد به مدت 3 دقيقه ديگر بپزند ، سپس آنها را خوب هم بزنيد تا تمام طعم هاي آنها با هم مخلوط شوند .
5 ـ آب ، سس گوجه فرنگي و سبزيجات معطر را به مواد افزوده و بگذاريد مخلوط به جوش بيايد ، سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذاريد تا مواد به مدت 40 دقيقه به آرامي بجوشد و گوشت و سبزيجات کاملاً بپزند و نرم شوند .
6 ـ مخلوط را در دستگاه غذاساز مخلوط کنيد تا به صورت صاف و يک دست درآمده و به غلظت مورد نظر شما برسد .
7 ـ مقدار کمي از پاي چوپان را در کاسه اي ريخته و درجه حرارت آن را امتحان کنيد و درصورت لزوم ، پيش از دادن غذا به کودک ، آن را خنک
نماييد .
8 ـ بقيه ي غذا را در ظرف در بسته اي ريخته و در يخچال قرار دهيد و ظرف مدت 24 ساعت آن را به مصرف برسانيد .
نکته :
1 ـ با اين مقدار مواد ، دو و يک دوم پيمانه ( 600 ميلي گرم ) پاي چوپان تهيه مي شود .
2 ـ اين غذا براي فريز کردن مناسب مي باشد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image