مواد لازم :
ماهي شور متوسط / 1 عدد
برنج / 3 پيمانه
شويد / 200 گرم ، پاک شده و خرد شده
کره / در صورت تمايل
روغن / به ميزان دلخواه
کشمش / 1 تا 2 پيمانه
پياز داغ / 1 قاشق سوپخوري
زردچوبه / 1 قاشق چايخوري
فلفل / به ميزان لازم
پودر ليمو عماني / 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
1 ـ ماهي را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانيد تاشوري آن گرفته شود . چند بار آب آن را عوض کنيد ، سپس ماهي را تميز کرده و تکه تکه کنيد و در آبکش بگذاريد .
2 ـ برنج را در صورت تمايل با شويد و کره به صورت کته يا آبکش بپزيد .
3 ـ روغن را در تابه ريخته و ماهي را سرخ کنيد . کشمش پاک کرده و شسته را به ماهي اضافه کنيد و کمي سرخ کنيد . پياز داغ ، زردچوبه ، فلفل و پودر ليموعماني را به ماهي و کشمش اضافه کنيد و ماهي را به صورت جداگانه با پلو سرو کنيد .
نکته :
1 ـ مي توانيد ماهي و کشمش را موقع کشيدن برنج لابلاي آن بگذاريد و دم کنيد .
2 ـ اين غذا متعلق به شهر بوشهر مي باشد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ