مواد لازم :
تن ماهي / 100 گرم
روغن مايع / 3 قاشق غذاخوري
قارچ خرد شده / 200 گرم
سبزي معطر / 4 قاشق غذاخوري (روي هم 4 قاشق )
آبليمو / دو و نيم قاشق غذاخوري
هويج پخته و خرد شده /3 عدد
آويشن خشک / 1/2 قاشق غذاخوري
آرد سفيد / 3 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي / 3 قاشق غذاخوري
نمک / 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
ظرف را روي حرارت قرار داده و روغن را در ظرف مي ريزيم .بعد سبزي را اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم تا بوي عطر سبزي به مشام برسد . بعد آرد را اضافه مي کنيم و حرارت را به حداقل مي رسانيم تفت مي دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود رب گوجه فرنگي را اضافه مي کنيم (اين سس را مي توان براي بقيه غذاها و حتي قارچ تنها هم مورد استفاده قرار داد ) مقداري آويشن اضافه مي کنيم .هم مي زنيم و از روي حرارت برداشته و داخل ظرف بزرگتر و مناسبتري مي ريزيم .هويج را که با مقدار خيلي کم آب پخته ايم آب بايد به اندازه اي باشد که تمام آن به خورد هويج برود دقت کنيد ما از سس داغ استفاده مي کنيم .هويج را که اضافه کرديم و مخلوط کرديم تن ماهي و آبليمو را اضافه مي کنيم .بايد مسئله شوري خود تن ماهي را در نظر بگيريم مواد را با هويج فرم داده شده و قارچ ورقه شده و جعفري تزئين
مي کنيم .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
/س