مواد لازم براي 6 نفر :
گوشت گوسفند / 400 گرم
پياز متوسط / 2 عدد ، خلالي
سير / 5 حبه ، خرد شده
روغن مايع / 6 قاشق چايخوري
زردچوبه / 2 قاشق چايخوري
آب / 3 تا 4 پيمانه
رب / 2 قاشق سوپخوري
کدو / 700 گرم
نمک ، فلفل سياه / به مقدار لازم
فلفل سبز تند / 2 عدد
گشنيز / 1 پيمانه ، خرد شده
ادويه هندي يا گرم ماسالا / به مقدار لازم
طرز تهيه :
1 ـ گوشت را به قطعات 1 سانتيمتر برش دهيد و به همراه پياز خلال شده ، سير خرد شده ، روغن مايع ، زردچوبه و 3 پيمانه آب روي حرارت بگذاريد . در ظرف را گذاشته تا به جوش آيد ، سپس حرارت را ملايم کرده تا غذا بپزد و به روغن بيفتد . رب را اضافه کرده و تفت دهيد .
2 ـ کدوها را پوست کنده ، از طول نصف کرده و آن را ورقه ورقه کنيد . کدو را به مواد بالا اضافه کرده و تفت دهيد .
3 ـ نمک و فلفل سياه و ادويه گرم ماسالا را افزوده و 1 پيمانه آب اضافه کنيد . در ظرف را گذاشته و 2 عدد فلفل تند را نيز اضافه کنيد .
4 ـ بعد از چند دقيقه گشنيز خرد شده را اضافه کنيد بعد از 15 دقيقه غذا حاضر است .
نکته :
اين غذا تند و پر فلفل است مي توانيد فلفل را بر اساس ذائقه خود اندازه کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ