جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سيب زميني تنوري با مايکروويو
-(6 Body) 
سيب زميني تنوري با مايکروويو
Visitor 798
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :

سيب زميني متوسط / 4 عدد
نمک ، فلفل ، آويشن / به ميزان لازم
کره / 25 گرم
پنير پيتزا / 100 گرم ، رنده شده
جعفري / به ميزان لازم ، ساطوري

طرز تهيه :

1 ـ سيب زميني ها را کاملاً بشوييد و ضد عفوني کنيد ( با پوست سرو مي شود ) ، سپس با چاقوي تيز شکاف هاي عميقي درون آن ايجاد کنيد ، به صورتي که سيب زميني باز نشود .
2ـ سيب زميني ها را روي سه پايه بلند فلزي مايکروويو قرار دهيد و دستگاه را به مدت 12 تا 15 دقيقه با ترکيب (گريل با مايکرو ) 60 % روشن کنيد.
3 ـ بعد از پخته شدن آنها ، با چاقو روي سيب زميني ها يک به علاوه ايجاد کنيد و داخل آن را با نمک ، فلفل و آويشن بريزيد و کره و پنيرپيتزا را روي آن قرار دهيد .
4 ـ سيب زميني ها را اين بار داخل ظرف گذاشته و آن را روي سه پايه بلند فلزي قرار دهيد و مجدداً دستگاه را به مدت 5 ـ 3 دقيقه با گريل روشن کنيد تا پنير برشته شود .روي غذا را با جعفري خرد شده تزئين کنيد . در صورتي که بخواهيد پنير برشته تر شود مي توانيد زمان گريل را تا 4 دقيقه اضافه کنيد .
نکته :
1 ـ براي پختن سيب زميني با چاقو شکاف هاي عميق روي آن ايجاد کرده و آنها را مستقيم روي سيني شيشه اي قرار دهيد ، دستگاه را به مدت 12 ـ 8 دقيقه با قدرت 100 درصد روشن کنيد تا پخته شوند (بدون آب ) .
2 ـ اگر سيب زميني ها درشت بود بايد وسط کار يک بار آن را پشت و رو کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image