مواد لازم براي 4 نفر :
سيب زميني متوسط / 4 عدد
نمک ، فلفل ، آويشن / به ميزان لازم
کره / 25 گرم
پنير پيتزا / 100 گرم ، رنده شده
جعفري / به ميزان لازم ، ساطوري
طرز تهيه :
1 ـ سيب زميني ها را کاملاً بشوييد و ضد عفوني کنيد ( با پوست سرو مي شود ) ، سپس با چاقوي تيز شکاف هاي عميقي درون آن ايجاد کنيد ، به صورتي که سيب زميني باز نشود .
2ـ سيب زميني ها را روي سه پايه بلند فلزي مايکروويو قرار دهيد و دستگاه را به مدت 12 تا 15 دقيقه با ترکيب (گريل با مايکرو ) 60 % روشن کنيد.
3 ـ بعد از پخته شدن آنها ، با چاقو روي سيب زميني ها يک به علاوه ايجاد کنيد و داخل آن را با نمک ، فلفل و آويشن بريزيد و کره و پنيرپيتزا را روي آن قرار دهيد .
4 ـ سيب زميني ها را اين بار داخل ظرف گذاشته و آن را روي سه پايه بلند فلزي قرار دهيد و مجدداً دستگاه را به مدت 5 ـ 3 دقيقه با گريل روشن کنيد تا پنير برشته شود .روي غذا را با جعفري خرد شده تزئين کنيد . در صورتي که بخواهيد پنير برشته تر شود مي توانيد زمان گريل را تا 4 دقيقه اضافه کنيد .
نکته :
1 ـ براي پختن سيب زميني با چاقو شکاف هاي عميق روي آن ايجاد کرده و آنها را مستقيم روي سيني شيشه اي قرار دهيد ، دستگاه را به مدت 12 ـ 8 دقيقه با قدرت 100 درصد روشن کنيد تا پخته شوند (بدون آب ) .
2 ـ اگر سيب زميني ها درشت بود بايد وسط کار يک بار آن را پشت و رو کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ