مواد لازم براي 4 نفر :
فيله مرغ / 500 گرم
پياز داغ / 2 قاشق سوپخوري
سيب زميني متوسط/ 2 عدد
هويج متوسط / 2 عدد
ساقه کرفس / يک دوم پيمانه ، خرد شده
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري سرخالي
کره يا روغن / 25 گرم
نمک ، فلفل / به ميزان لازم
ادويه دلخواه / به ميزان لازم
آرد / يک دوم قاشق سوپخوري
آبليمو / 2 قاشق سوپخوري
محلول زعفران / 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
1 ـ فيله مرغ ها را مکعبي خرد کنيد و به همراه پياز داغ ، سيب زميني ، هويج و کرفس خرد شده داخل ظرف بريزيد و يک دوم ليوان آب به آن اضافه کرده و ظرف را با درپوش به مدت 15 تا 12 دقيقه با قدرت 100 % ( حداکثر ) در دستگاه بگذاريد .
2 ـ رب ، کره ، نمک ، فلفل و ادويه دلخواه را با هم در کاسه کوچکي مخلوط کنيد و آن را به مدت 30 ثانيه با توان 100 % در مايکروويو قرار دهيد تا رب تفت بخورد .
3 ـ آرد را در 1 ليوان آب حل کرده و به همراه رب به مواد اضافه کنيد و مجدداً ظرف را به مدت 20 ـ 15 دقيقه با قدرت 100 % (حداکثر ) در دستگاه بگذاريد . در 5 دقيقه آخر آبليمو و محلول زعفران را اضافه کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ