? مواد لازم :
سينه مرغ خلال شده : 2عدد
پيازچه خرد شده : يك سوم پيمانه
روغن زيتون : 3 قاشق سوپخوري
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوري
قارچ خرد شده : يك دوم پيمانه
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده : 1عدد
جعفري خرد شده : يك چهارم پيمانه
پنير موزارلا و گودا: 150 گرم (از هر كدام )
پودر آويشن ، نمك و فلفل سياه : به ميزان كافي
? طرزتهيه:
روغن زيتون را در تابه ريخته و آن را روي حرارت قرار مي دهيم . سپس سينه مرغ، فلفل دلمه اي ، پيازچه ، قارچ ، جعفري خرد شده ، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده ، تفت مي دهيم .آن گاه روغن اضافي مواد را از ظرف خارج مي كنيم . ظرف گردي را به قطر 28 سانتي مترانتخاب مي كنيم و كف آن را با روغن مايع به وسيله برس چرب كرده و خمير پيتزا را در آن پهن مي كنيم . سپس مواد را بر روي خمير ريخته و درآخر پنير را رنده كرده و همراه با پودر آويشن برروي پيتزا مي ريزيم . پيتزا را به مدت 10 دقيقه كف فر و 20 دقيقه در طبقه مياني فر قرار مي دهيم تا پخته شود.
منبع: www.vista.ir