? مواد لازم :
? دو عدد گوجهفرنگي
? فلفل سبز و قرمز و زرد از هرکدام نصف فلفل (اگر فلفل رنگي نداشتيد دو عدد فلفل سبز)
? دو عدد کدو سبز
? دو عدد بادمجان (بادمجان درشت يک عدد)
? دو قاشق غذاخوري سرکه
? سه قاشق غذاخوري روغن زيتون
? دوقاشق غذاخوري مرزنجوش خرد شده(marjoram)
? دوقاشق غذاخوري آويشن
? يک قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
? طرزتهيه:
بادمجان و کدو و گوجه فرنگي را به مدت دو ساعت در روغن زيتون ميخوابانيم. سپس آنها را در باربکيو يا فر کبابي ميکنيم تا پخته شوند.
بعد آنها را به قطعات کوچک خرد ميکنيم همراه با فلفلهاي خرد شده در ظرف ميريزيم و مرزنجوش و جعفري و اويشن و نمک و سرکه را به آنها اضافه کرده و خوب هم ميزنيم.
اين سالسا به همراه غذاهاي گوشتي خورده ميشود.
منبع: www.vista.ir