جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كرم كاتالنا
-(3 Body) 
كرم كاتالنا
Visitor 744
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 نفر :
شير / 500 ميلي ليتر (2 پيمانه)
پوست ليموي رنده كرده/ نصف يك عدد ليمو
چوب دارچين / 1 عدد
زرده ي تخم مرغ /4 عدد
پودر شكر / 7 قاشق سوپخوري
آرد ذرت / يك و يك دوم قاشق چايخوري
جوز هندي رنده كرده براي تزئين / به ميزان لازم
شكر براي تزئين /به ميزان لازم

كرم كاتالنا

روش تهيه
شير ، پوست ليمو و دارچين را ، در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد سپس پوست ليمو و چوب دارچين را از داخل شير درآوريد . زرده هاي تخم مرغ و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا غليظ و كمرنگ شود . آن گاه ، آرد ذرت را به آن بيفزائيد و شير گرم را به تدريج درون مايه بريزيد . حالا مايه را روي حرارت قرار دهيد و پيوسته هم بزنيد تا كرم ، غليظشود. حالا كرم را درون ظرف هاي مناسبي بريزيد و بگذاريد خنك شود . سپس روي آن ها را بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد تا كاملاً سرد شوند. هنگام مصرف ، قدري شكر روي آن ها بپاشيد و با دستگاه تُرچ ، شكر را كارامل كنيد و جوز را روي آن بپاشيد .
يادآوري : چنانچه دستگاه تُرچ در دسترس نبود ، هنگام مصرف ، پس از پاشيدن شكر روي كرم ، آن را به مدت چند دقيقه زير قسمت گريل فر قرار دهيد تا شكر كارامل شود.
منبع:آشپز باشي ش 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image