مواد لازم براي 15-20 عدد :
آرد گندم/125 گرم
روغن جامد/70 گرم
شير عسلي/250 گرم
زعفران دمكرده/2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
آرد را در تابه ي مناسبي بريزيد، روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه ديگر تفت دهيد. آن گاه از روي حرارت برداريد وشيرعسلي و زعفران دمكرده را به آن بيفزائيد و كاملاً مخلوط نمائيد. اينك حلوا را داخل قيف بريزيد و در كاغذهاي مخصوص بگذاريد.
نكته ي خواندني
اين ماده زرين، غني و فوق العاده محصول معجزه آساي زنبورهاي عسل است و جايگزين مناسبي براي شكر سفيد مي باشد. هر چند درتمامي سال موجود مي باشد، اما بايد دانست كه در تابستان و پائيز به عمل مي آيد و در اين موقع از سال از ساير مواقع تازه تر مي باشد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع