(ويژه ي تويسركان)
مواد لازم براي 4 نفر :
بلغورگندم /200 گرم
نمك /به ميزان لازم
پونه ي خرد كرده /2 قاشق سوپخوري
سيرله كرده /1 بوته
روغن محلي يا كره /50 گرم
كشك سائيده /2 پيمانه
گردوي آسياب كرده /100 گرم
روش تهيه:
بلغور گندم را در قابلمه ي مناسبي بريزيد و همراه با آب، روي حرارت قرار دهيد تا كاملاً بپزد. آن گاه نمك را بيفزائيد. پونه و سير را در تابه اي بريزيد و با روغن محلي يا كره تفت دهيد و به بلغور پخته بيفزائيد. سپس كشك را درآش بريزيد و مخلوط كنيد. حالا اجاق را خاموش كنيد. آش را در ظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با گردو تزئين نمائيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع