جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ايچ پيلاو
-(2 Body) 
ايچ پيلاو
Visitor 667
Category: دنياي فن آوري
(ويژه ي تركيه)
مواد لازم براي 4 نفر:
برنج /400 گرم
كره /70 گرم
پيازمتوسط خرد كرده /2 عدد
سينه ي مرغ خرد كرده /1 عدد
نمك /1 قاشق چايخوري
فلفل سياه /يك دوم چايخوري
زرشك /3 قاشق سوپخوري
دانه ي صنوبر بو داده /2 قاشق سوپخوري
شويد خرد كرده /2 قاشق سوپخوري
دارچين /يك دوم قاشق چايخوري
روش تهيه :
برنج را بشوئيد و خيس كنيد. درقابلمه ي مناسبي، كره و پياز را روي اجاق تفت دهيد، مرغ را بيفزائيد و كمي سرخ كنيد. اينك برنج را بيفزائيد و كمي تفت دهيد. حالا نمك، فلفل، زرشك، دانه ي صنوبر و به ميزان لازم آب اضافه كنيد، درحدي كه يك بند انگشت آب روي تمام مواد را بگيرد. پس از جوشيدن و تمام شدن آب، در قابلمه را ببنديد و به مدت تقريبي 30 دقيقه، با حرارت ملايم پلو را دم كنيد. پس از دم كشيدن، شويد و دارچين را با پلو مخلوط كنيد و براي پذيرائي در ديس بكشيد.
نكته ي خواندني
با توجه به اينكه اسانس خوش بوي دارچين در پوست آن است، به مرورزمان تبخير شده و كاهش مي يابد بهتر است تازمان مصرف، پودر نشود، چون پودر كردن گياهان اسانس دار، باعث افزايش سرعت تبخيراسانس از آن ها شده و پس از مدت كمي، قسمت اعظم اسانس و در نتيجه خواص آن ها از بين مي رود.

ايچ پيلاو

منبع:نشريه آشپزباشي، شماره43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image